Ontdek je passie, ontwikkel je talent

Dit schooljaar zijn we er natuurlijk weer met Talent voor de Toekomst. En er staan hele gave dingen op het programma dit jaar.

Prezi, vloggen en programmeren

Leer hoe je je spreekbeurt visueel nog toffer maakt. Of gaan aan de slag met video, misschien ben jij wel de volgende Enzo Knol. Ben je meer into computers? Dan is programmeren de workshop voor jou!

Judo, twirlen, karate, dansen en nog veel meer...

sporten en bewegen is leuk! Dit jaar leer je hoe jij je tegenstander op de mat krijgt, het verschil tussen judo en karate. Je kan natuurlijk ook kiezen voor Twirlen of ballet. Het kan allemaal. Samen ontdekken hoe leuk sporten is. Ga zwemmen, voetballen, basketbal, zumba en nog veel meer. De sportverenigingen in de buurt staan te popelen om jou te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Of liever een denksport? We zijn bezig met het maken van een workshop schaken.

Maak muziek, door zang of door het spelen van een instrument

In de workshop Sing it, krijg je begeleiding van niemand minder dan Marjon van Iwaarden. We leren alles wat te maken heeft met zingen en we werken naar een lied toe dat....we gaan opnemen! En de audio-opname krijg je thuis!

Je kan er ook voor kiezen om muziek te maken met een instrument; gitaar- en djembelessen. Je hoeft niet eens te kiezen, probeer ze allemaal uit en kies wat je het liefste doet!

Natuur en gezonde voeding

Heb jij vorig jaar al eens een kookworkshop gevolgd? Dat was leuk en lekker. Dit jaar gaan we ook weer koken, bakken en eten! Doe je mee?

Weet jij eigenlijk wel waar het eten op je bord vandaan komt? We gaan op onderzoek uit en leren over de herkomst van ons eten.

Ik doe mee!

Via de nieuwsbrief kun je zien welke workshops we de komende weken op jouw school gaan aanbieden. Maak een keuze en vraag je ouders je in te schrijven via de website.