Onze school

Een omgeving waarin je je draai hebt gevonden, heeft duidelijk z'n uitwerking op je leerresultaat. Voel je je thuis en heb je het naar je zin, dan leer je met plezier en krijg je de stof sneller onder de knie. Wat daarbij het beste werkt is een structuur van rust en regelmaat. De schooltijden zijn dan ook elke dag van de week hetzelfde. De kinderen eten tussen de middag kosteloos gezamenlijk met de leerkracht in de klas op school. Tot 14.00 uur is er lestijd, daarna bieden we aansluitend leuke, leerzame en uitdagende workshops bij Talent voor de Toekomst. Zo verbinden we de binnenschoolse en buitenschoolse activiteiten, wat de ontwikkel- en leerresultaten ten goede komt.

't Opstapje ligt bijna aan de rand van het dorp Driewegen. Vanuit de school en vanaf het plein is het uitzicht op de polders uniek. Een deel van de speelplaats is ingericht voor kinderen van de onderbouw, met een zandbak, glijbaan en speelhuisje. De oudere kinderen vermaken zich met het speeltoestel, de tafeltennistafel en de duikelrekken. Naast de speelplaats is een grasveld waar uw kind kan voetballen en andere avonturen kan beleven. Voor elk kind is er een prettige speelplek.

In het nabijgelegen gebouw zijn de peutergroep en buitenschoolse opvang van Kibeo gehuisvest. Kibeo werkt ook aan de realisatie van een kinderdagverblijf. Heeft u opvang nodig voor uw kindje van 0 t/m 3 jaar? Neem dan contact op, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

De leerkrachten zijn gastvrij, kennen uw kind en geven uw kind persoonlijke aandacht. Omnisschool ‘t Opstapje; een prettige schoolomgeving voor uw kind.

Lees meer over onze school op scholenopdekaart.nl