Peutergroep en voor en naschoolse opvang bij Kibeo

Bij 't Opstapje bieden we peutergroep en buitenschoolse opvang van Kibeo.

Buitenschoolse opvang; voor en na schooltijd

Lekker huiselijk, dat is BSO. Gevestigd in een huis meteen aan het plein van 't Opstapje. Compleet met voordeur, achtertuin, keuken en een bovenverdieping.

Voorschools kan uw kind al vanaf 7.00 uur terecht. Naschools zijn er verschillende mogelijkheden. Uw kind kan meteen na schooltijd naar de BSO of kan eerst naar een leuke leerzame workshop van Talent van de Toekomst en aansluitend naar de BSO. De BSO is standaard tot 18.00 uur geopend, maar kan eventueel verlengd worden tot 18.30 uur.

De BSO is elke dag geopend.

Spelend leren op de peuterspeelgroep

Heeft u een peuter van 2 of 3 jaar oud? Dan kan hij of zij naar de peuterspeelgroep van Kibeo. Hier spelen, leren en ontdekken ze. Soms alleen, maar vaak samen met vriendjes en vriendinnetjes die ze leren kennen.

De peutergroep en basisschool in één gebouw maakt het makkelijk om gezamenlijk activiteiten te doen. En dat doen ze dan ook: er is een nauwe samenwerking. Dat is fijn voor de peuters. Want als ze vier zijn, blijven ze gewoon in hun vertrouwde omgeving dichtbij huis. De andere kinderen en leerkrachten kennen ze dan al.

De peutergroep is op dinsdag en donderdag geopend en de openingstijden sluiten aan op die van de school. Wel zo handig!

2 dagdelen gratis spelen

Kijken of de peuterspeelgroep iets voor uw peuter is of BSO iets voor je schoolgaand kind? Kom 2 dagdelen gratis proberen. De buitenschoolse opvang en de peuterspeelgroep worden verzorgd door Kibeo, kijk op de website voor het inschrijven van je kind.

Veilige en vertrouwde opvang voor kinderen van 0 t/m 3 jaar

Heeft u een kindje in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar? Kibeo werkt aan de realisatie van een kinderdagverblijf in hetzelfde gebouw als de peutergroep en de BSO. Heeft u opvang nodig? Neem via 0113 760 250 contact op met de afdeling Klantrelatie van Kibeo voor meer informatie.