Onze school

Groen Omnis Kindcentrum de Meidoorn ligt in het centrum van Nisse. Het kindcentrum bestaat uit drie ruime leslokalen en een grote hal. Het speelterrein is mooi gelegen rondom het schoolgebouw en is een prachtige groene speel- en leeromgeving. Het is de enige school in het dorp.

De leerkrachten zijn gastvrij en geven uw kind persoonlijke aandacht. Omniskindcentrum ‘de Meidoorn’; een prettige en aantrekkelijke schoolomgeving voor uw kind.

De groene, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar wordt verzorgd door Windkracht (onderdeel van Kinderopvang Windekind).

Lees meer over onze school op scholenopdekaart.nl

IVN Natuureducatie, GGD Zeeland en Hogeschool Zeeland werken samen aan het project 'De Groene Revolutie Zeeuwse Schoolpleinen'. Omdat zij De Meidoorn zien als voorbeeld voor andere basisscholen, hebben zij een promotiefilmpje opgenomen op het plein van De Meidoorn.